Skip to content

Finansiering af din nye bil

Både brugte og nye biler er for tiden rigtig billige. Dette skyldes dels, at det er lavkonjunktur i Danmark, og samtidig matcher udbuddet ikke helt efterspørgslen. Der er rigtig mange brugte biler på f.eks. Bilbasen.dk, og den store konkurrence blandt sælgerne, tvinger gradvist priserne ned. For nye biler gælder der en priskrig. Især på nye citybiler, de helt små af slagsen, er der udbudt en sand priskrig, og det er i dag muligt at købe en splinterny bil til omkring 80-85.000 kroner. Hvis du ikke har penge til at købe en ny eller brugt bil for, så kan du overveje at låne pengene, eller få hele eller dele af beløbet finansieret.

Finansiering via bilforhandleren

Bilfinansiering kan ske direkte ved forhandleren, når du køber din nye bil. Bilforhandlere er typisk meget villige til at hjælpe dig med finansieringen af din nye bil. Dels kan det være medvirkende til, at du køber bilen, og dels tjener forhandleren i nogle tilfælde også en mindre procentdel af den årlige omkostning, det koster at låne. Finansiering via bilforhandleren er dog typisk en ufleksibel finansieringsmetode. Der skal i mange tilfælde stilles sikkerhed for finansieringen med din nye bil. Det vil sige, at hvis du misligholder låneaftalen, og f.eks. ikke får afbetalt til tiden, så kan bilforhandleren eller finansieringsselskabet kræve, at du afhænder din bil, enten ved at levere den tilbage, eller ved at sælge den og indfri restbeløbet. Dette er naturligvis ikke holdbart.

Finansiering via finansieringsselskaber

Private selskaber som Selene Finans og Handelsfinans udbyder finansiering på særdeles fleksible vilkår, hvor du selv bestemmer størrelsen på de månedlige afdrag. Der er mulighed for at låne helt op til 300.000 kr., uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Du skal derfor hverken bøvle med tinglysning af din ejendom, eller frygte at skulle levere bilen tilbage, hvis du misser et afdrag. Du kan nemt og enkelt ansøge om finansiering via udbydernes hjemmesider. Behandlingstiden er kort, og du har typisk pengene på din bankkonto allerede indenfor 48 timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *