Skip to content

Bliv mere synlig med nøgleringe og keyhangers

Hvis du skal ud og præsentere din virksomhed, hvadenten du skal på messe, eller ud på gaden, skal du have noget så du kan blive husket. En god måde du kan få opmærksomhed på er, at give folk gaver. Små gaver der minder dem om din virksomhed, er ikke kun godt for kendskabet til din virksomhed, men også for din omsætning.

Nøgleringe og keyhangers styrker din virksomheds image og er en super god ting at give til folk, for at skabe interesse omkring din virksomhed. Man kan få nøgleringe i alle slags motiver eller bare dit firmanavn eller logo, og keyhangers med firmalogo eller slogan broderet eller trykt på.

Det giver god omtale for din virksomhed, hvis folk får keyhangers eller nøgleringe som gaver. På den måde bliver virksomheden også mere synlig i gadebilledet, hvilket ,for de fleste, er formålet med merchandise. I dag er det ikke nok, bare at stå og sælge noget uden på gaden. Selvom det er vigtigt at man kan sælge noget i en samtale, så øger det chancen for at du ”fanger” kunden, hvis du har noget de kan få med sig hjem. På den måde går mund-til-mund metoden ind og skaber en interesse for din virksomhed.

Det er fundementalt for enhver forretning, at man er synlig i gadebilledet, da det øger kendskabet til forretningen og styrker dit brand. Det er altid en fordel at have et stærkt brand, og med nøgleringe og keyhangers, når man ud til en endnu bredere målgruppe end man ville, hvis man fravalgte brugen af merchandising i markedsføringen.

Det er en rigtig god måde at skabe opmærksomhed omkring sit produkt, hvis man har noget der kan mærkes på og ses. Det er en god markedsførings strategi at have merchandise som man kan have med sit hele tiden. Det styrker dit brand og det er bevist, at folk faktisk er mere opmærksomme på, at de har en nøglering eller keyhanger med en virksomheds logo eller slogan på, fremfor (for eksempel) et visitkort der bare ligger i pungen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *