Skip to content

Keyhangers til alle formål

Keyhangers kan tilpasses dine ønsker, og du kan derfor få en nøglesnor i dit firmas unikke farver, så de passer til både jeres designlinje og giver en rød tråd igennem al jeres markedsføring. Med trykket er der ligeledes ubegrænsede muligheder, og du bestemmer selv formen, farven og metoden, hvormed det skal trykkes.

Generelt varierer stil, design og materiale afhængigt af, hvad en given nøglesnor skal bruges til. Typisk brugte materialer er polyester, nylon, satin, silke, PET og læder. Trykket kan fx varmebehandles eller broderes på din keyhanger.

I forbindelse med bestillingsprocessen er det vigtigt, at du får tilsendt et designudkast, som du kan godkende, inden producenten går i trykken. Dette er din garanti for, at dine reklameartikler bliver produceret, sådan som du havde forestillet dig det, og at trykket sidder nøjagtigt, som du skal. Mange leverandører tilbyder at lave designudkasts uden beregning, hvilket er en god service, overfor dig som forbruger. Det er i øvrigt også muligt at se flere forskellige designudkast, inden man beslutter sig. Overvejer du fx om virksomhedens telefonnummer skal med på nøglesnoren? Beslutningen bliver ofte nemmere at træffe, når man kan se præsentationen af de forskellige versioner foran sig.

Keyhangers som accessoires

Keyhangers accessoriesKeyhangers bruges ofte i forbindelse med elektronik, og det er derfor ikke ualmindeligt, at der følger en nøglesnor med dit nye kamera, MP3-afspiller eller USB-nøgle. Nøglesnore har en også fås med en mobilsnor for enden, så ens telefon nemt kan hægtes til det nederste stykke. Elektronik, der er beregnet til brug med en nøglesnor, har typisk et lille hul, hvorigennem en snor kan hægtes fast. Flere keyhangers har en plastikklip 3 til 7 centimenter over bunden, så dette stykke kan hægtes af. Det giver nem adgang til mobiltelefonen.

En nøglesnor forbundet til dit elektronik forøger sikkerheden ved brugen. Bærer du dit elektronik i en nøglesnor omkring halsen eller skulderen, undgår du, at du taber det med skader på dit elektronik til følge. At have en nøglesnor omkring halsen kan dog åbne op for andre problemstillinger, herunder en risiko for kvælning, hvis nøglesnoren ved en fejl skulle hægte sig fast på et træ eller anden fast genstand og derved skabe et træk. Dette kan man undgå ved at have en lille sikkerhedsanordning i nakken på nøglesnoren, så den automatisk bryder, hvis trykket bliver for stort. Sikkerhedsmekanismen skal selvsagt være stærk nok til, at nøglesnoren ikke bryder ved almindelig brug.

Keyhangers til ID-kort

Keyhangers kan også bruges i forbindelse med ID- eller plastikkort. Dette kan fx være til virksomhedens medarbejderne, der har brug for nem og hurtig dokumentation til at vise deres tilhørsforhold, vagter eller billetkontrollanter. Hospitaler, fængsler, messedeltagere m.fl. kan også få gavn af nøglesnore.

Keyhangers til ID-kort har ofte en metalkrog i enden, der enten kan holde selve plastikkortet eller en kortholder, som plastikkortet kan sættes fast i. Ideelt set kan der her også tilknyttes andre dele, der skal være lettilgængelige, fx hobbyknive til lagermedarbejdere eller visitkort til forretningsfolk. Keyhangers kan også bruges til opbevaring af ens nøgler, på steder hvor der er risiko for, at de tabes. Dette kan fx være i fitnesscentre, svømmehaller m.m. Mulighederne er mange, når keyhangeren er produceret til at understøtte et helt konkret formål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *