Skip to content

Sådan skaber du det gode kontormiljø

Der er i dag flere og flere af os, der bliver beskæftiget på et kontor på den ene eller den anden måde. Og det kan her være tale om både de store og åbnekontorer lige såvel, som det kan være de små og personlige rum. Fælles for dem alle er, at de danner rammen om mange effektive arbejdstimer, og derfor er det vigtigt, at de bliver ved med at leve op til de krav, ønsker og behov, som der bliver stillet til de medarbejdere, der netop bestrider kontor-stillinger.

Og det er derfor, er det er så vigtigt, at du prioriterer dit kontormiljø. Hvilket du kan gøre på en lang række forskellige områder.

Det er vigtigt, at du tilgodeser ergonomien

For det første handler det for dig om at have styr på ergonomien. Der er ingen, der kan holde til at sidde foran en skærm i flere timer i træk hver dag, hvis ikke det bliver gjort under ordentlige forhold. Derfor bør du sørge for, at alle dine medarbejdere har gode kontorstole, der lader arme og skuldre slappe af, hæve-sænke borde, så det også er muligt at stå op og arbejde samt skærme, mus og andet, der er med til at sikre sunde og aktive arbejdsstillinger, der ikke på sigt giver gener og endda kroniske smerter.

Hav det rette udstyr ved hånden

Dernæst bør du sørge for, at hvert kontor er udstyret med alt det, som der er behov for til fælles brug. Det kan for eksempel være printere, tavler, skabe, skuffer og andet. Det er nemlig sådanne ting, der skaber det gode overblik, og det er det der giver effektivitet. Derudover gør disse ting det også lettere at komme hurtigt tilbage på arbejdet, så man ikke bliver afbrudt for længe og kommer ud af en eventuel god stime, netop fordi man er tvunget til at bevæge sig op på etagen over for at hente de papirer, man har printet ud.

Det er i orden med personlige arbejdsstationer

Sidst men ikke mindst er det vigtigt med personlighed. Derfor skal du lade dine medarbejdere pynte op, som de har lyst til. Det kan de for eksempel gøre med billeder af deres familier, planter, plakater, bøger eller andet, der er med til at give en god atmosfære ved netop deres arbejdsstation. På den måde vil det være mere hyggeligt at gå på arbejde – og det er netop den stemning, der giver et generelt godt kontormiljø, som man har lyst til at være og yde i.

Lån penge med sund fornuft – læg et budget

Dog er det alt sammen noget, der kan betyde udgifter for dig, hvorfor du kan have behov for en økonomisk håndsrækning for at nå i mål med det gode kontormiljø. Er det tilfældet, bør du tage et kig online. Lån penge med sund fornuft – det er sikke så svært, hvis blot du lægger dig et godt budget på forhånd med en plan over, hvordan du vil betale de lånte penge tilbage igen.

Lyder det som en god ide? Så tag et kig online allerede i dag og se de muligheder, der byder sig for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *