Skip to content

Sådan kommer du i gang med online poker

Hvis du er blevet bidt af en gal pokerhaj, og ikke kan vente til vennerne samles næste gang, så har du mulighed for at øve pokerspillet online og finpudse dine færdigheder. Ikke nok med at du gradvist bliver bedre og bedre, så er det også muligt at tjene mange penge ved at spille mod hobbespillerne på de forskellige online pokersider. Følg denne guide og du er i gang med at spille online poker indenfor ganske kort tid.Hvorfor vil du spille?

Ønsker du at blive bedre til spillet eller vil du tjene penge? På internettet kan du spille poker for både rigtige såvel som fiktive penge. På ”playmoney” bordene spiller du for sjov med spillere i hele verden. Her er der rig mulighed for at øve sig, men du bør dog huske på, at folk spiller langt mere løst, når det ikke handler om rigtige penge. Vær klar til at kalde folks bluff, for du vil opleve at dine modstandere spiller på kort som f.eks. 7-10 eller 4-Q.

Hvis du omvendt gerne vil spille for rigtige penge, så kan det være en ide at starte ud på de små borde. Der findes borde helt ned til 0,5-0,10 USD i blinds, men vær opmærksom på om du spiller på et pot limit eller et no-limit bord. På sidst nævnte type er der ikke noget øvre loft for hvor meget man kan forhøje, og en ”billig” hånd kan pludselig gå hen og blive meget dyr. Start ud på de små borde og bevæg dig mod højere indsatser, når du føler dig klar.

Husk din bonus

Stort set alle online pokersider giver en form for bonus ved tilmelding. Mange steder bliver dit første indskud fordoblet, så hvis du indbetaler 500 kr., har du pludselig 1.000 kr. at spille for. Bonussen er dog ikke gratis. Mange steder kræves det, at du spiller pengene igennem op imod 20 gange, før du kan få din bonus udbetalt. Det vil sige at du skal omsætte dine penge og satse dem, før du kan få dem udbetalt. Du kan altså ikke bare indsætte 500 kr. og hæve 1.000 kr. dagen efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *